Razvoj proizvoda je kontinuirana aktivnost u tvrtki Končar – Električna vozila d.d. Kroz primjenu vlastitih istraživačko – razvojnih potencijala te partnerstvo i sinergiju dolazimo do novih proizvoda i usluga zasnovanih na znanju. Našim kupcima nudimo kompletan proizvod prema njihovim specifičnim zahtjevima i potrebama.

Osim novih vozila, Končar – Električna vozila d.d. pružaju razne usluge svojim klijentima kao što su modernizacija, popravci, nadogradnja i obnova, za vozila vlastite proizvodnje kao i za vozila drugih proizvođača.

Lokomotive i druga tračnička vozila moderniziraju se ugradnjom novih komponenata i primjenom najnovijih tehničkih rješenja te se tako dovode na višu tehničko-tehnološku razinu, s povećanjem pouzdanosti i produženjem razdoblja eksploatacije. Jedan od primjera je modernizacija diodnih u tiristorski upravljane lokomotive.

Esentiobase loading
Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na web stranicama. Saznaj više